Markedsfør din virksomhed ved hjælp af chokolade

QR Chokolade

Chokolade er næsten altid en sikker gaveidé. Derfor er der også god fornuft i at putte et velassorteret udvalg af lækkert kvalitetschokolade med ned i gaverne til dine kunder, samarbejdspartnere og øvrige interessenter. Men vidste du, at moderne teknologi gør det muligt at gøre chokoladen til meget mere end en hurtigt fortæret lækkerbid?

Chokolade med budskab

I dag er det muligt lave print og QR-koder på chokolade, som kan spises. Dermed har du mulighed for at markedsføre din virksomhed på en lidt anderledes måde igennem dine firmagaver. Du kan eksempelvis få trykt din virksomheds navn og logo i chokoladen med spiseligt blæk for at gøre modtageren bevidst om jeres navn og produkter eller ydelser.

Chokolade med tryk går til tider under navnet ”logolader” og tillader at integrere logoer, billeder eller skrift direkte i chokoladen. Dermed kan chokoladen udformes og skræddersys, lige som du foretrækker.

Men mulighederne for at markedsføre din virksomhed ved hjælp af chokolade stopper ikke der. Det er er nemlig også muligt at lave spiselige QR-koder, som også integreres i chokoladen. Dermed kan modtageren scanne chokoladen, inden den bliver spist, og få adgang til hjemmeside, kontaktoplysninger, begivenheder, konkurrencer eller anden information, som, du mener, er relevant i markedsføringen af din virksomhed.

Chokolade som kommunikationskanal

Chokolade med print eller QR-kode fører flere fordele med sig. Først og fremmest vækker det glæde hos modtageren at blive forkælet med et stykke lækkert chokolade. Og muligheden for at sprede glæde og taknemmelighed er da selvfølgelig også den primære anledning til at give gaver.

Men det gør da bestemt ikke noget, at gaven har en merværdi for både dig og modtager – eksempelvis ved at fungere som kommunikationskanal. Det giver for det første modtageren lejlighed til at gå på nærmere opdagelse i din virksomheds produkter eller services og dermed få viden, som kan være interessant, nødvendig eller overraskende. Desuden får du og din virksomhed et udbytte ud af at give gaven, fordi I får skabt opmærksomhed omkring jer selv på en anderledes måde, som modtageren husker.

Glem ikke kvaliteten

Hvis du er interesseret i en lidt anderledes kundegave i form af chokolade med tryk, kan du finde en virksomhed, som producerer og sælger chokolade med unikt tryk, og høre nærmere. Det er naturligvis afgørende, at du vælger den rette leverandør, så du er sikret, at chokoladen er af høj kvalitet. Der kan være nok så meget teknologi og markedsføringsmuligheder integreret i et stykke chokolade, men hvis smagen ikke er god, falder det hele til jorden.

Choko Choko Yeah

Hyldegårdsvej 4-6

Charlottenlund 2920

22 28 41 59

 

Categories: Chokolade, Kommunikationskanal, Markedsføring