Teambuilding styrker samarbejde

Teambuilding

 

Når medarbejderene i din virksomhed skal rystes sammen er teambuilding i Vejle en rigtig god idé. Teambuilding skaber sammenhold og styrker det sociale fællesskab. Teambuilding handler om at samarbejde i en gruppe og løse opgaver.

 

Der findes mange forskellige måder at teambuilde på, men det vigtigste du skal huske på når du vælger aktiviteter er, om aktiviteterne passer til det budskab du ønsker at sende. Skal teambuildingen handle om at dine medarbejdere skal have en kreativ dag med opgaver der får dem til at grine, eller ønsker du at holde det på et mere professionelt plan? Det er bare nogle af de overvejelser du skal gøre dig inden du går i gang med at lede efter aktiviteter.

 

Smil & grin – Hvis du ønsker det
Hvis du beslutter dig for at der skal grines til jeres teambuilding er der massere af muligheder at vælge i mellem. Positive oplevelser og det at løse en opgave i fællesskab, er guld værd for både dig og dine medarbejdere. Dine medarbejdere får en følelse af fællesskab, som ret automatisk, bliver overført til deres måde at arbejde på.

Grin og glæde udløser endorfiner i hjernen og det er kroppens naturlige lykkepille.    

 

Godt samarbejde og effektivitet vil du kunne se på bundlinjen, dine kunder vil helt sikkert også kunne mærke at i er en stærk virksomhed. Når kunderne ser din virksomhed som værende stærk, så skaber det troværdighed og dermed har du kundernes loyalitet.
Du kan også med fordel indvie dine kunder i jeres aktiviteter og ligge det ud på jeres hjemmeside evt. under nyheder. Dine kunder vil elske at se, at du plejer dine ansatte, behandler dem godt samt, at i kan finde ud af at have det sjovt.

 

Styrk sammenholdet med paintball

Når du har besluttet dig for, at arrangere en sjov dag med teambuilding bør du overveje paintball tæt på Horsens. Paintball handler om at præstere som et hold og eliminere modstanderen, ligesom at i på arbejdspladsen løser problemerne når de opstår.


I inddeles i to hold og bliver udstyret med dragter, masker og geværer. I geværene er der splatterkugler som “splatter ud” når de rammer et objekt, derfor har i dragter på. Maskerne har i på så der ikke er mulighed for at blive ramt i ansigtet. Splatterkuglerne som de fleste eventstedet har, indeholder kun naturlige stoffer og er derfor ikke skadelige for dig eller naturen. I skal nok forberede jer på et par blå mærker, men tilgengæld også en dag fuld af grin og glæde.    

 

FabriksEvent
Sønderbrogade 34

7160 Tørring
75 80 10 08

Categories: Sammenhold, Teambuilding, Virksomhedsarrangement