Derfor er det en god idé med en vandkøler til dit kontor

 

Rent Vand

I Danmark er vi så heldige at kunne finde rent drikkevand i alle vores vandhaner. Der kan dog opstå mindre problemer med vandet i vandhanen, så det eksempelvis ikke er koldt nok. Det medfører, at der ikke bliver drukket nok vand, hvilket blandt andet kan medføre hovedpine og dermed nedsat arbejdsevne. Mangel på tilfredsstillende drikkevand i vandhanen kan også medføre usund adfærd i form af større indtag af blandt andet kaffe eller sodavand. Det er derfor en god idé at anskaffe en vandkøler til kontoret.

 

Drikkevand i topkvalitet

Det er muligt at få drikkevand i topkvalitet, hvis der anskaffes en effektiv vandkøler til kontoret, som både køler vandet samt sikrer, at vandet er i topkvalitet. Drikkevandet i vandkøleren vil stamme fra nøje udvalgte kilder, som er kvalitetsgodkendte. Der er af den grund et højt indhold af mineraler i vandet, som gavner sundheden. Der er ingen grund til bekymring i forhold til pH-værdien, da den altid vil befinde sig omkring syv, som er den korrekte pH-værdi i drikkevand for at sikre en korrekt syrebase-balance. Drikkevandet er selvfølgelig uden tilsætningsstoffer, når det stammer fra naturlige kilder. Import af drikkevandet udgør ikke en trussel mod miljøet, da drikkevandet transporteres på miljørigtig vis.

 

Sådan fungerer kontorets vandkøler

Vandkøleren skal gøre det mere oplagt at drikke vand, og af den grund er det altafgørende, at vandkøleren fungerer optimalt. Designet af vandkøleren er derfor vigtig, og der er adskillige fordele ved den nyudviklede drikkevandskøler, som kan slukke tørsten for et helt kontor.

 

Til den ansvarlige for vandkøleren:

Designet er lavet så praktisk, at der ikke er behov for en ansvarlig person for vandkøleren. Der er nemlig ikke er behov for regelmæssige eftersyn af vandkøleren, da den er vedligeholdelsesfri. Den skal blot fyldes op med drikkevand, som leveres i kartoner. Der kan være 40 liter fordelt på fire kartoner af 10 liter i hver vandkøler.

 

Til alle kontorets medarbejdere:

Vandkøleren skal være let at benytte samt være hygiejnisk. Designet af vandkøleren har derfor afgørende betydning, og den er af den grund udviklet i et moderne design. Vandkøleren har et velfungerede system, så det er muligt for alle på kontoret at få koldt drikkevand, når tørsten opstår. Temperaturen kan indstilles direkte på vandkøleren, så den eksempelvis kan tilpasses årstiden, da man ofte ønsker koldere vand om sommeren. Vandkøleren har plads til plastikkrus, men det anbefales at benytte almindelige vandglas af miljømæssige årsager.

 

Til de miljøfokuserede medarbejdere:

Der kan være delte meninger om, hvorvidt det er korrekt at drikke importeret og nedkølet drikkevand, eller om det er bedre drikke vandet fra vandhanen. Til de miljøbevidste medarbejdere bør budskabet om vandkølerens lave energiforbrug udbredes samt den miljørigtige transport af vandet. Det minimale vandspild ved brug af drikkevandskøleren er også værd at nævne.

 

 

 

 

Water For Life Denmark Aps

Elleborgvej 10

3140 Ålsgårde

70 70 17 70

Categories: Drikkevand, Kvalitet, Vandkøler