Dækker håndværkerfradraget også privat rengøring?

Dækker håndværkerfradraget også privat rengøring? 
Flere og flere vælger at investere i professionel rengøring fra et ekstern firma. Det fungerer ved, at du bliver tilknyttet et ekstern rengøringsfirma, som sørger for rengøringen af dit hjem. Denne rengøringsservice tilpasses naturligvis alt efter dine individuelle ønsker og behov. Med professionel rengøring udefra slipper du for den sure pligt ved selv at gøre rent samtidigt med, at det rent økonomisk typisk også kan svare sig. Læs med her, hvis du vil vide mere om hvilke økonomiske fordele, som privat rengøringsservice bringer med sig.

Få et uforpligtende tilbud på privat rengøring til dit hjem
Det varierer selvfølgelig fra hjem til hjem, hvad prisen for privat rengøring i København eller i din by er, da der skal tages højde for transporttid, hjemmets størrelse, rengøringsbehovet samt hyppigheden af rengøringen. Hos de fleste rengøringsfirmaer er det muligt at få et uforpligtende tilbud på, hvad det omtrent ville koste dig at få tilknyttet et rengøringsfirma. Disse tilbud kan opnås enten telefonisk eller online over internettet. I forbindelse med prisestimatet for rengøringen skal du dog også medregne, at det eksempelvis er muligt at få glæde af håndværkerfradraget i forbindelse med rengøring og andre lignende services.

Håndværkerfradraget gælder også til rengøringsservices
For håndværkerfradraget gælder det, at alle danskere i folkeregistret fra 18 år og opefter har lov til trække op til 6000 danske kroner fra i skat for lønudgifter i forbindelse med ydelser udført ved hjemmet. Herunder tilhører også almindelig rengøring, så det således er muligt at få glæde af håndværkerfradraget i forbindelse med rengøring og lignende services.

Du vil derfor få en vis portion penge tilbage i fradrag, hvoraf det er estimeret, at det er muligt at få cirka hver tredje rengøring af hjemmet gratis, når du gør brug af dit håndværkerfradrag.

Udnyt håndværkerfradraget mest muligt
Det betyder samtidigt, at håndværkerfradraget også kan bruges til eksempelvis vinduespolering, havearbejde og andres services i hjemmet. For at være sikker på, at du overholder de gældende skatteregler, så bør du kontakte et professionelt firma til privat rengøring i Odense, som kan rådgive dig i, hvordan du kan udnytte håndværkerfradraget mest muligt gennem deres services. Du kan lige så godt få glæde af de mulige fradrag som findes, og ved at planlægge de forskellige services i forhold til skattefradraget opstår der en oplagt mulighed for at få tilknyttet fast rengøringshjælp samt få udført de hængepartier, som mangler i hjemmet.

Servicegruppen NORD
Hovedgaden 26-28
2970 Hørsholm
53 53 66 00

Categories: håndværkerfradrag, privat rengøring, rengøring af virksomhed, rengøringsfirma, rengøringshjælp, rengøringsservice